Turism

Rulotiștii s-au întors

Cartierul de rulote de pe Valea Cerbului din vecinătatea stațiunii Bușteni revine în actualitatea turistică a zonei. Deși vremea este încă rece, mulți s-au grăbit să urce la munte pentru a se instala confortabil la buză pădurii și la marginea apei. Ca în fiecare an, de pe lista amenajărilor exterioare nu vor lipsi dușurile, băncuțele, florile…
Mulți dintre cei care vin pe Valea Cerbului au, deja, tradiția unor sezoane prelungite petrecute la munte. Și de această dată, cei care au ajuns între primii sunt deciși să stea în zonă până pe la sfârșitul lunii septembrie. Majoritatea pensionari, fac economii le utilități și se bucură și de aerul curat pe care ăl respiră aproape jumătate de an.
Aproximativ 150 de rulote sunt, deja, pe Valea Cerbului, cartierul estival urmând să-și mărească numărul locatarilor în perioada următoare. De regulă, camparea costă 10 lei pe zi, însă persoanele care stau mai mult de o lună au prețuri reduse cu până la 70%. Pentru a veni în întâmpinarea celor supranumiți rulotiști, aministrația locală va amplasa în zonă coșuri de gunoi, grătare, mese și băncuțe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co