Actualitate

S-a depășit viteza pe Hipodrom!

S-au înregistrat viteze mari pe Hipodromul Ploiești. Zeci de ogari au fugit de-au mâncat pământul în fața oamenilor curioși să vadă, în premieră, astfel de întreceri.
Proprietarii de ogari s-au bucurat să concureze chiar și demonstrativ în România. De obicei se deplasează în Ungaria pentru concursurile oficiale. Dorința lor este de a se întrece acasă iar Ploiești acest lucru poate fi posibil din 2019. Dacă se va amenaja o suprafață cu nisip fin iar concurenții se vor constitui într-o entitate oficială.
Premiul Fortuna Gold a fost una din cele mai atractive şi tensionate curse de trap ale reuniunii. Asta pentru că a avut parte de nu mai puţin de patru starturi false.
Pînă la urmă cursa a fost câştigată de Star Nobel, condus de Viorel Gheorghe, deţinătorul Derby-ului de Trap al României de anul trecut. Reuniunea din week-end a închis sezonul hipic din acest de pe Hipodromul Ploieşti. Startul stagiunii viitoare urmând să aibă loc, probabil, în luna aprilie a anului 2019, în funcţie de calendarul competiţional ce urmează să fie stabilit în perioada următoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co