Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

S-a deschis al patrulea magazin Digi din Ploiești

RCS & RDS a deschis în Ploiești cel de-al patrulea magazin sub brandul Digi. Acesta este situat în cartierul 9 mai. Magazinul Digi este delimitat în mai multe zone: consiliere și vânzare a serviciilor fixe Digi TV, Digi Net, Digi Tel, dar și a serviciilor mobile – Digi Mobil, unde utilizatorii au acces la o gamă variată de telefoane mobile. De asemenea, aici există și zona de plată a facturii, unde clienții își pot achita facturile lunare. Vizitatorii sunt consiliați de reprezentanții companiei care le prezintă gama variată de servicii, astfel încât să aleagă cele mai potrivite soluții pentru nevoilor lor de comunicare.
RCS & RDS continuă modernizarea punctelor existente la nivel național. Această etapă face parte din procesul de tranziție a produselor și serviciilor companiei catre brandul Digi. Pâna in acest moment, compania a aliniat sub acest brand, întreaga ofertă de servicii de telecomunicații, precum și toate televiziunile deținute.
Noul magazin Digi din Ploiești se află în strada Domnișori, nr. 89, bloc 71, parter și este deschis de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-19:00, iar sambata de la 09:00 la ora 14:00.
http

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co