Actualitate

S-a deschis Casa cu Cerbi

Doriţi o seară romantică într-un cadru intim sau pur şi simplu o cină între prieteni? Restaurantul Casa cu Cerbi vă aşteaptă să petreceţi momente de neuitat alături de cei dragi şi să vă bucuraţi de preparate culinare de excepţie la preţuri accesibile pentru toate buzunarele. Inaugurarea restaurantului Casa cu Cerbi a avut loc în weekend, în prezenţa oficialităţilor locale şi a prietenilor acţionarilor. Bunătăţile pregătite de bucătari şi muzica bună au făcut ca seara să fie una deosebită.
Casa cu Cerbi dispune de 40 de locuri în restaurant, 40 de locuri în cafe-bar şi oferă un cadru intim, perfect pentru întâlniri de afaceri sau o seară în oraş. Aici, clienţii pot alege din varietatea de preparate vânătoreşti sau mâncăruri tradiţionale româneşti, preparate după reţetele originale ale bucătarului.
Localnicii şi turiştii care poposesc în Sinaia sunt aşteptaţi pe strada Walter Mărăcineanu nr. 1-3, la Casa cu Cerbi, unde este garantată o seară de neuitat. Restaurantul este deschi zilnic, de la ora 7:30 la 23:00.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co