Imobiliare Valea Prahovei

S-a redeschis Mitu Chitu

Zâmbete, veselie, bucurie şi multă agitaţie. Şi expresii de genul: super-mişto… super-tare…mai venim şi de acum încolo. Acestea au fost reacţiile celor mai mici câmpineni după ce au ajuns în parcul de distracţii Miţu-Chiţu, care şi-a redeschis porţile. 5 lei în timpul săptămânii şi 10 lei în week-end. Acestea sunt tarifele practicate la Miţu-Chiţu, tarife care par a fi pe placul părinţilor şi bunicilor, care vin cu copiii la joacă. Un lucru care trebuie specificat este acela că doar pentru copii sunt aplicate aceste tarife, părinţii având intrarea gratuită. În timp ce micuţii se zbenguie pe jucăriile gonflabile, părinţii sau bunicii pot sta liniştiţi la umbră, savurând o cafea, un suc sau o bere.
Însoţitorii copiilor care vin la Miţi-Chiţu sunt mulţumiţi că acum cei mici au un loc special amenajat unde să se poată juca în siguranţă. Însă cei mai fericiţi sunt micuţii câmpinenii, care cât este ziua de lungă folosesc toate instalaţiile gonflabile, se dau cu mini ATV-urile sau, de ce nu, petrec momente deosebite în eternele leagăne. Oricm, punctul de atracţie este toboganul gonflabil, cu o înălţime de 9 metri.
Iată că afacerea în care este implicată Anca Cord, în asociere cu primăria municipiului Câmpina aduce zâmbete pe feţele copiilor. Restul nu contează!
httpv://tr.youtube.com/watch?v=o7hvvvBPzvY

3 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co