Sport

S-a săturat și Gane?

Antrenorul Petrolului a ajuns la capătul puterilor. “Jerry” Gane era cel care se străduia să mențină moralul jucătorilor în acestă perioadă. Însă nici acesta nu mai rezistă și amenință cu plecarea de la echipă. Gane s-a întâlnit cu oficialii clubului și le-a transmis să achite măcar o parte din datoriile existente către jucători. Cei noi sunt neplătiți de trei luni, iar cei mai vechi au cinci luni fără bani în buzunar.

Dacă patronul Dan Capră nu va reuși să plătească măcar un salariu, antrenorul va pleca. Meciul cu CFR Cluj ar putea fi ultimul pe banca Petrolului pentru Gane, care este hotărât să părăsească “haita” din cauza situației financiare dezastruoase. Jucătorii sunt aproape să fie trimiși în stradă de proprietarii apartamentelor unde stau cu chirie. În disperare de cauză, oficialii clubului au cerut ajutor Ligii Profesioniste de Fotbal.

Forul condus de Iorgulescu ar trebui să le acorde o sumă de bani în speranța că cei 200.000 de euro pentru transferul lui Gerson în Polonia vor fi achitați, iar Liga va reprimi banii împrumutați. Petrolul mai are de disputat cinci meciuri în acest sezon, iar trei dintre ele vor fi pe Arena “Ilie Oană”. Acolo unde, începând de astăzi, sunt puse în vânzare bilete la partida cu finalista Cupei României, partidă care se va disputa vineri seară.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co