Sport

S-a triplat bugetul

Ai promovat la alt nivel trebuie să-ți mărești bugetul. Chiar să-l triplezi așa cum susține președintele Cristi Vlad. Conform oficialului petrolist Petrolul va avea un buget de 500.000 de euro pentru liga a 3-a. Tot Vlad a spus, pentru gsp, că media salariilor va fi în jurul a 1500 de lei pe lună. Președintele vrea salarii decente pentru acest nivel și promite că acestea se vor plăti la timp. Asta și datorită finanțatorului echipei fără de care această promovare nu putea fi posibilă.
Fotbaliștii Petrolului s-au împrăștiat în vacanță alegând diferite destinații. La întoarcere unii dintre ei nu vor mai face parte din lot și nu vor fi prezenți la reunire. Până pe 17 iulie, antrenorul Tavi Grigore împreună cu conducerea trebuie să formeze un lot calitativ ce poate ataca promovarea din start. Grigore mai vrea ca spectatorii sa vină la fel de mulți și la partidele din sezonul viitor.
Până la urma Petrolul va începe noul sezon pe 9 august cu prima fază națională din Cupa României. Dacă trece de primul tur, va juca în următorul pe 23 august iar două zile mai târziu va începe și campionatul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co