Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

S-au afișat rezultatele la Evaluarea Națională

Astăzi au fost afișate rezultatele la evaluarea națională pentru clasa a VIII-a. Acestea sunt exact cum se așteptau copiii: rezonabile la română și foarte slabe la matematică. În Câmpina, niciun elev nu a reușit să obțină media 10, iar unii au avut chiar și medii de 2. Cele mai bune rezultate au fost obținute la Școala Centrală, Școala Ion Câmpineanu și Colegiul Național Nicolae Grigorescu, iar cele mai slabe s-au înregistrat la Școala nr. 3 și la Liceul Tehnologic Mecanic.
Urmează admiterea la liceu, iar în Câmpina sunt aprobate, în total, 560 de locuri pentru învățământul de zi și 196 de locuri la învăţământul profesional.
La Colegiul Naţional “Nicolae Grigorescu” sunt 168 de locuri, la Colegiul Tehnic “Constantin Istrati”, 84, la Colegiul Tehnic Forestier – 140 de locuri şi 168 de locuri la Liceul Tehnologic Energetic.
Pentru învăţământul profesional au fost aprobate 84 de locuri la Colegiul Tehnic “C-tin Istrati”, 56 de locuri la Liceul Tehnologic Mecanic, 28 de locuri la Liceul Tehnologic Energetic şi 28 de locuri la Colegiul Tehnic Forestier.
Admiterea se va face în perioada 29 iunie – 3 iulie, prin repartizare computerizată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co