Imobiliare Valea Prahovei
Cultura

S-au ales castigatorii!

Au fost aleși castigatorii tombolei organizata cu ocazia expozitiei “Salvador Dali – Welcome into my Brain”, la Castelul “Cantacuzino” din statiunea Busteni. In prezenta reprezentantilor mass-media, a autoritatilor locale dar si a unui notar public, organizatorii au extras castigatorii. Marele premiu, o excursie pentru două persoane la castelul artistului din Figueres, a fost castigat de o brasoveanca.
Celelalte premii au constat intr-o cină romantică pentru două persoane la Castelul “Cantacuzino”, o ședință foto pentru două persoane, în curtea si interiorul castelului, un ou suprarealist semnat Salvador Dalí, două portrete ale artistului, două ceasuri curgătoare, inspirate din creațiile lui si două tricouri „Welcome into my Brain“.
Organizatorii sunt multumiti de impactul pe care l-a avut expozitia si au anuntat, deja, programul viitor al manifestarilor care vor fi gazduite de Castelul “Cantacuzino”.
Lista completa a castigatorilor validati poate fi consultata pe site-ul www.cantacuzinocastle.com. Expoziția “Salvador Dali – Welcome into my Brain” a putut fi vizitată în perioada 22 iulie – 11 octombrie, de peste 28.000 de vizitatori!

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co