Actualitate

S-au antrenat pentru performanță

Alergările în pantă au reprezentat cele mai grele exerciții pentru boxerii de la CSM Ploiești, în cantonamentul de la Cornu. Zilnic ei au alergat spre înălțimi fiind încurajați din mașină sau cu nuiaua de antrenorii Titi Tudor și Adrian Părlogea. Pugiliștii se încălzeau pentru pante cu înviorarea făcută, dimineață, în parcul de lăngă hotelul care îi găzduia. Erau priviți și de veverițe curioase să vadă de ce este agitație în habitatul lor. George Dumitrescu și colegii săi aveau lecții și în sală unde lucrau individual și între ei.
Fiind sportivi între 10 și 18 ani, antrenorii au decis să le insufle acestora și credința în box prin cea spirituală. Într-una din zile lotul a alergat pînă la mănăstirea Sfăntul Ioan Evanghelistul.
Lotul a vizitat lăcașul sfănt, a fost primit de măicuțe, dar au intrat și în biserică acolo unde toți s-au rugat pentru sănătate și performanțe iar una dintre maici le-a povestit istoria mănăstirii.
Copiii au făcut și mișcare în interiorul mănăstirii și au prins drag de două pisici cu care s-au jucat. Antrenorii își doresc ca boxerii să se miște în ring ca felinele. După stagiul de la Cornu ei trebuie să arate acest lucru într-o nouă gală care se va disputa sămbătă, la sala de box de pe bulevard.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co