Actualitate

S-Karp Urban Trail Sinaia

Peste 500 de iubitori ai mişcării în aer liber au înfruntat în alergare potecile de munte din Sinaia, segmentele de asfalt, zonele cu piatră cubică, sute de trepte şi pista de bob a oraşului, la primul concurs de alergare urbană de acest tip din România, organizat de către Asociația Sport La Orice Vârstă în parteneriat cu Primăria Sinaia. Sub sloganul “Aleargă sau ești KNOCKOUT!”, competiţia a aliniat la start cei mai valoroși atleți ai României, recunoscuți la nivel european și mondial, dar şi atleți amatori din toată țara.

Prima cursă, cea de UrbanTrail cu o lungime de 11km a reprezentat etapa de calificare pentru fazele superioare. Cei mai buni alergători au mers mai departe către sferturile de finală și mai apoi în semifinală și finală. Unul dintre obiectivele acestui concurs a fost acela de a demonstra că alergarea poate fi o provocare chiar și în mediul urban, dar totodată și un mod diferit de a vizita și de a cunoaște Sinaia și obiectivele sale turistice.

La finalul concursului, câștigătorii la OPEN General Masculin și OPEN General Feminin au fost recompensaţi cu premii în valoare totală de peste 3500 de lei.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co