Sport

Salvarea vine și de la degivrare

La salvarea Petrolului de la retrogradare contribuie și instalația de degivrare. Asta pentru că fotbaliștii antrenați de Schumacher au nevoie de un gazon bun ca să obțină cât mai multe victorii pe arena “Ilie Oană”. Iar rolul instalației este acela de a topi gheața, zăpada și de a usca suprafața după o lună și jumătate de “hibernare”. În acest sezon, Petrolul a suferit și din cauza gazonului mocirlos, dar în următoarele 4 luni își joacă soarta și are nevoie de o suprafață bună. Administratorul arenei, Constantin Arsene, recunoaște că gazonul nu mai poate fi ca la început, dar instalația îl readuce la viață.

Conform specialiștilor, cele mai bune pepiniere de iarbă sunt în Austria. Brazde noi vor fi aduse numai de acolo și doar pentru înlocuirea completă a gazonului. Schimbarea este preconizată la vară și va costa 200.000 de euro. Până atunci se completează scaunele lipsă și se mai lucrează la instalația de nocturnă.

Arena “Ilie Oana” a fost inaugurată în octombrie 2011 și până în acest moment gazonul nu a fost schimbat deloc în condițiile în care are o garanție de maxim trei ani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co