Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Șanse minime de promovare

Sunt șanse minime ca Petrolul să aibă o continuatoare în liga a treia. Campioana județului Prahova, CS Blejoi, și-a redus considerabil șansele de a promova în eșalonul trei național. Formația blejoiană a pierdut la scor, 1 la 5, prima manșă a dublului duel de promovare în Liga a III-a, cu Venus Independența.
Partida, disputată în deplasare, a început bine pentru prahoveni, care au deschis primii scorul prin golgeterul Adi Vintilă. Gazdele au egalat peste aproximativ un sfert de oră, iar la pauză scorul era egal. Însă după ieșirea de la vestiare s-a instaurat cod portocaliu de greșeli în defensiva blejoiană. Călărășenii au mai punctat de patru ori și au devenit favoriți la câștigarea barajului de promovare.
Oficialii echipei prahovene nu-și explică evoluția jucătorilor din a doua repriză, pe care o consideră incredibil de proastă. Picajul trupei antrenate de Răzvan Vlad a venit tocmai în momentele cele mai importante. Finala Cupei României a fost pierdută clar în fața celor de la CS Păulești, după care a urmat dezastrul din turul barajului. Dacă gazdele nu fac nici măcar un antrenament, în schimb, blejoienii au beneficiat și de cantonament cu o zi înaintea jocului. Toate acestea nu au contat, iar Filip și coechipierii au șanse mari să irosească o promovare tocmai la 10 ani de la înființarea clubului. Mai mult, jucătorii au stipulată și o primă individuală de 1.000 lei, dar, în aceste condiții, va fi foarte greu de încasat de către jucătorii lui Vlad.
Eșecul Blejoiului face ca fotbalul prahovean să întrerupă o serie consecutivă de zece ani în care s-a promovat din eșalonul local în cel național. Asta, dacă nu se va produce vreo minune în returul barajului de promovare, care va avea loc, sâmbătă, la Blejoi.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co