Actualitate

Saptamana mobilitatii la Ploiesti

In fiecare an, in perioada 16-22 septembrie in toate orasele member ale Uniunii Europene, care si Ploiestiul se desfasoara Saptamana mobilitatii. In cadrul acestui eveniment, macar  astazi si maine ploiestenii sunt invitati sa renunte la autoturisme si sa mearga mai mult pe jos sau cu bicicleta. In aceasta dimineata, Primaria a organizat pe bulevardul cu castani un concurs de biciclete adresat elevilor. Circulatia a fost oprita pe bulvevard intre orele 9, 30 si 12. Pentru a da un exemplu, insusi primarul Andrei Volosevici a venit la serviciu pe bicicleta.
Pentru copii, concursul nu a insemnat numai un prilej de a se distra, ci si unul de a chiuli de la scoala pentru…sanatate.
Saptamana mobilitatii este un eveniment organizat de Comisia Europeana si a fost lansat in aprilie 2002 la Bruxelles. Anul acesta, tema centrala a saptamanii mobilitatii este imbunatatirea climatului urban. Si astazi si maine vor avea loc monitorizari ale calitatii aerului, ale nivelului acustic urban in zilele cu multa circulatie sau putina, dar si seminarii pe tema schimbarilor climatice.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co