Actualitate

Șapte copii intoxicați cu monoxid de carbon

Au fost la un pas să moară intoxicați cu monoxid de carbon. Este vorba despre șapte frați cu vârste cuprinse între o lună şi şapte ani, care locuiesc intr-o cameră a unui imobil din satul Izești. Mama lor a folosit soba veche cu plită pentru a încălzi încăperea, dar fumul i-a afectat pe micuți. Femeia i-a scos afară, iar tatăl a sunat la 112. Toţi au ajuns la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti.
Vecinii acestora spun că familia o duce foarte greu. Singurul venit este al tatălui, care e angajat, iar locuinţa în care trăiesc nici măcar nu e a lor.
Asistenţii sociali de la Direcţia pentru Protecţia Copilului Prahova vor merge să vadă dacă micuţii trăiesc în condiţii decente şi dacă se impune scoaterea lor din familie. Cu toate că sunt în afara oricărui pericol, micuții vor rămâne internați până vineri dimineața, sub observația medicilor.
Din nefericire, astăzi, s-a mai înregistrat un caz de intoxicație cu monoxid de carbon. De această dată este vorba despre o femeie în vârstă de 62 de ani din localitatea Mărginenii de Jos, care a fost găsită fără suflare în propria locuință, potrivit Ambulanței Prahova.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co