Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Sărbătoarea în parcul Castelului Peleș

Sărbătoare mare la Castelul Peleș. Cu ocazia sărbătorii naționale de 10 Mai din acest an, Casa Majestății Sale organizează tradiționala Garden Party și un concert de gală la Peleș. Evenimentul va avea loc în ziua de marți, 10 mai 2016, va începe la ora 17 și se va încheia la ora 19:30.
Familia Regală așteaptă cât mai mulți români să vină la Castelul Peleș, la această sărbătoare importantă pentru Coroană și pentru națiunea română. De asemenea, sunt binevenite grupuri reprezentând organizații, instituții sau comunități.

Intrarea va fi liberă, atât pentru public, cât și pentru presă. Publicul va avea acces pe peluza din fața castelului, începând cu ora 16. Între ora 17 și ora 18, orchestra Academiei Forțelor Aeriene „Henri Coandă” va susține un recital cu muzică de pe toate meridianele lumii.

La ora 18, Familia Regală va ieși pe balconul castelului, pentru a saluta participanții la sărbătoare. Trei avioane ale Iacărilor Acrobați vor survola parcul regal. La ora 18:30, va începe concertul de gală. Muzicienii vor evolua pe o scenă așezată în aer liber, pe terasa castelului. Imaginile vor fi preluate pe două mari ecrane, vizibile pentru toți cei aflați pe peluză. Concertul se va încheia la ora 19:30. La final, vor fi lăsați să zboare 400 de porumbei albi.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co