Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Sărbătorit de Ziua Femeii

Fotbaliştii Petrolului au celebrat Ziua Internațională a Femeii dar şi pe unul dintre ei. Internaționalul de tineret Robert Moldoveanu este născut pe 8 martie. Colegii i-au cântat “La mulți ani” oferindu-i un tort. Atacantul de 20 de ani chiar se simte bine pentru că este născut în această zi iar mama sa este cea mai fericită. Băieţii fac glume pe seama lui iar la acţiunea de azi, doamnele l-au felicitat.
Jucătorii au fost prezenți la un centru comercial din oraș unde au dăruit doamnelor și domnișoarelor lalele și câte o mică atenție dulce. Cel mai tânăr, Alberto Olaru, a primit din partea gazdelor mai multe buchete pentru că nu îndrăznea să le ofere mai departe.
Marinescu, Rusu, Bolboașă și ceilalți jucători au avut coșurile pline însă le-au golit repede deoarece centrul era plin de sexul feminin.
Acțiunea i-a scos puțin pe jucători din tensiunea meciului de la Chindia Tărgoviște. Ei au fost atenți și iubitele, soțiile și mamele lor, însă bărbății din tribune vor trei puncte duminică. Portarul Bolboaşă şi a adus aminte că şi anul trecut au făcut la fel şi le a mers bine.
Şi fanii sunt conştienţi de meciul teribil de la Tărgovişte. De aceea suporterii de la Peluza1 au montat, la tribuna întăi, un banner cu un mesaj motivațional pentru fotbaliștii Petrolului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co