Actualitate

”Scărița” l-a sărit din schemă

”Scărița” cu care s-a făcut de râs în Cupa României l-a determinat pe Gicu Grozav să-și dea demisia de onoare din funcția de fotbalist la Dinamo. Execuția caracteristică lui putea aduce calificarea echipei sale, însă așa s-a produs cea mai mare surpriză din ”competiția surprizelor”.

În partida Csikszereda-Dinamo s-a depășit orice imaginație. Jucătorii celor două echipe au executat nu mai puțin de 10 penaltiuri fiecare, scorul final fiind 9 la 8!

Ciucanii au avut 2-0, dinamoviștii au egalat situația și chiar au trecut la conducere, în prelungiri. Însă tot atunci formația de liga a 3-a a punctat și a trimis meciul la ”punctul cu var”. Iar cei care au terminat jocul în genunchi au fost băieții lui Rednic. Nu înainte ca gazdele să se bucure de calificare, în timp ce arbitrul întâlnirii a cerut repetarea ultimei lovituri de la 11 metri. Nici aceasta nu a fost regulamentară, însă centralul Antonie nu a avut curajul să mai fluiere încă o dată repetarea execuției.

Miercurea Ciuc a rămas cu satisfacția unei performanțe deosebite, așa cum s-a întâmplat și cu Dunărea Călărași, care a reușit să elimine FCSB-ul din optimile de finală ale Cupei României.

Csikszereda, Dunărea Călărași, Craiova 1948, Viitorul, Sepsi, Hermannstadt, Astra, CFR Cluj sunt echipele calificate în sferturile de finală ale competiției. Programul Cupei României, ediția 2018/2019, va continua în 2019. În perioada 25 februarie – 3 martie vor fi sferturile de finală, la începutul lunii aprilie se vor desfășura semifinalele, tur-retur, iar pe 2 iunie va fi marea finală.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co