Sport

Scenariul lui Astafei

“Să ascultăm la radio sau să ne uitam pe telefoane”. Este scenariul propus de Victoraș Astafei în privința salvării Petrolului de la retrogradare. Astafei își dorește ca echipa să se salveze în ultima etapă iar ei să primească vestea pe gadget-urile de ultima generație. Pe fotbalist nu l-ar mulțumii locul de baraj și nici dacă echipa ar strânge 15 puncte, obligatorii în liga a doua. Spune că iubește Petrolul și are o poftă nebună de a juca.

Astafei a venit în fața ziariștilor cu un nou look. Parul oxigenat și fără barbă îi dau jucătorului un aer de neamț. Victoraș se simte mai “în vina” decât la primul “mandat” și speră să-i bucure pe fanii petroliști mai ales că a marcat de fiecare dată pe terenul ilfovenilor. Suporterii le-au promis jucătorilor că vor invada Chiajna iar “Jerry” Gane spune că datorită lor, jucătorii trebuie să fie încrezători. Galben-albaștrii au intrat în cantonament la Snagov, acolo unde vor urmări și duelul Borussia Dortmund-Liverpool.

Petrolul a trecut astăzi prin mari emoții după ce la Tribunal s-a discutat despre falimentul clubului. Însă speță în cauză a fost amânată pentru data de 25 mai.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co