Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Scene scandaloase: o directoare de centru îmbrățișează pacienții aflați în izolare

Scene de-a dreptul scandaloase au fost filmate Complexul de Servicii Comunitare Fântânele, din județul Prahova.
Directoarea centrului a fost surprinsă cum dansează și îmbrățișează bătrânii și copiii aflați în izolare, mulți dintre ei chiar fără mască de protecție!
Videoclipul a fost postat chiar de ea pe Facebook…
Femeia a încercat, cel mai probabil, să facă un video, după modelul medicilor din alte țări, care cântau sau aplaudau pacienții…numai că nu prea i-a ieșit și a uitat de cel mai important lucru: distanța de protecție.
În timp ce Georgiana Ardeleanu, directoare centrului social spune că a vrut doar să le ridice moralul celor aflați în izolare, medicul infecționist Adrian Marinescu de la “Balș” spune că îmbrățișările nu sunt în regulă deloc și că orice contact cu persoanele bolnave ar trebui redus la minimum.
Directoare complexului se apară și spune că, atât ea și angajații, cât și bătrânii și persoanele cu dizabilități din centru sunt complet izolați din 11 aprilie, de când a intrat în vigoare Ordonanța Militară nr. 8, care obligă personalul care lucrează în cămine și azile să intre în izolare la locul de muncă.

Pentru ridicarea moralului, așa cum a invocat directoarea centrului din Fântânele, se pot găsi alte metode, axate mai mult pe comunicare: apeluri video cu familia, de exemplu..
În Complexul de Servicii Comunitare Fântânele, din județul Prahova, sunt cazați în total 52 de beneficiari, bătrâni, adulți și copii cu dizabilități.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co