Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Şchiopu şi urmaşii săi

Boxerul petrolist Gabriel Şchiopu se află în faţa uneia dintre cele mai importante competiţii internaţionale din acest an. Astăzi, la Vladikavkaz, în Rusia, începe cea de-a patra ediţie a Campionatelor Europene de Box under 22 de ani. Romănia este prezentă cu ce are mai bun la acest nivel iar cu șanse la medalii se află și Gabi Șchiopu. Acasă, toată lumea îi ține pumnii, atăt antrenorii căt și colegii mai mici. Printre ei o pereche de gemeni cu un frate mai mare. Alex vrea să calce pe urmele lui Șchiopu și chiar să-l depășească.
Alex are 14 ani şi este campion naţional şi medaliat cu argint la Cupa Romăniei. Este un exemplu pentru gemenii Nicolas şi Andrei. Ei de abia peste doi ani vor intra în prima competiţie oficială.
Pentru ca seamană foarte mult antrenorii Ovidiu Dragomir şi Ion Moroiţă au probleme serioase atunci cănd trebuie să i deosebească.
Pentru Alex va urma, în luna aprilie, campionatul naţional, iar gemenii Nicolas şi Andrei vor fi cei mai înfocaţi suporteri ai fratelui mai mare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co