Imobiliare Valea Prahovei
Facebook

Schumacher, contestat de suporteri

Asa a fost primit Schumacher, noul antrenor al “gazarilor”, de catre suporteri. Acestia i-au reprosat trecutul rapidist dar si faptul ca nu este de nivelul Petrolului. Schumacher a stat de vorba cu fanii la sfarsit si le-a promis ca va face tot ce depinde de el ca sa salveze echipa.
Schumacher a supervizat primul antrenament de pe margine in timp ce secundul Dragos Radu i-a alergat pe galben-albastrii intr-un decor alb. Cei 7 jucatori noi plus cei 10 vechi au bagat ture de teren. Noul antrenor a spus ca are nevoie in continuare de Zoubir, Moussa, Tamuz si are mare incredere in portarul Cobrea, urmasul lui Pecanha.
In vizorul conducerii au fost si noile achizitii aduse in aceasta iarna. Cu cele mai bune cv-uri s-au prezentat francezii Lesoimier, Guerriero si italianul Paolucci. Atacantul cu 99 de prezente in Serie A este foarte optimist si spune ca situatia echipei se poate schimba in bine. O parte din jucatori sosesc in tara in aceasta seara iar maine dimineata tot lotul Petrolului va fi prezent la vizita medicala.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co