Imobiliare Valea Prahovei
Sport

“Scutul” a primit un nou termen

15 februarie 2017. Este următorul termen privind cedarea mărcilor și a palmaresului Petrolului Ploiești către Petrolul 52. George Botez a propus celor prezenți astazi la sedinta Consiliului Local Municipal modele Cluj, Iași, Târgu-Mureș sau Craiova. Unul din ele să fie preluat și la Ploiești cu termen de finalizare sfârșitul lunii martie.
Foarte târziu, au spus oficialii și suporterii petroliști. Aceștia i-au transmis conducătorului de ședință că tergiversarea lucrurilor va pune echipa în situația în care poate juca degeaba în acest sezon. Ca echipa să aibă drept de promovare an de an, trebuie să devină club sportiv și apoi sa fie transformat în societate pe acțiuni. Campionatul va fi reluat în martie 2017, iar în urma discuțiilor s-a stabilit ca jumătatea lui februarie sa fie termen limită de cedare a drepturilor din punct de vedere legal.
Consilierul Botez a promis că va face front comun cu toți aleșii ca această problemă să fie rezolvată. După sărbători, specialiștii din Primărie se vor întruni, iar odată găsită varianta ideală, aceasta ar trebui să fie aprobată de Consiliul Local. Mircea Dridea, Octavian Grigore, Cristi Vlad și zeci de suporteri au fost prezenți, astăzi, la sedinta, în speranța că scutul va reveni echipei pe care o susțin. Însă proiectul de hotărăre al consilierului Florin Neagu a fost scos de pe ordinea de zi, pe motiv că nu a fost precizat, în acte, numele complet de Asociația Sportivă Petrolul ’52 Ploiești.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co