Actualitate

Se amenajează traseul pentru concursul de automodele din week-end, la Câmpina

Astfel de competiții vor vedea și câmpinenii, pe Muscel, la sfârșitul acestei săptămâni. Pe 26 și 27 mai, la Câmpina va avea loc un concurs național de automodele copii și juniori mici, organizat de Clubul RC Auto Navo Câmpina, în colaborare cu Primăria Câmpina și Federația Română de Modelism. Astăzi a început amenajarea traseului, pe terenul pus la dispoziție de Primărie, cu sprijinul angajaților de la Sere. Este un traseu de off-road, simplu, pentru copii, dar la standardul impus de Federație.
La amenajarea terenului contribuie și consilierul local Gabriel Dima, care are convingerea că automodelismul aduce multe beneficii celor care-l practică, în special copiilor. Traseul la care muncesc acum este unul temporar, dar pasionații acestui sport speră ca, pe viitor, Câmpina să aibă un traseu permanent, pe care să se desfășoare concursuri tot timpul anului.
Câmpinenii sunt așteptați în număr mare, sâmbătă și duminică, la concursul de automodelism, care va avea loc pe Muscel, lângă Parcul Soceram. Săptămâna viitoare, în perioada 29 mai – 2 iunie va fi și un concurs de navomodele, pe Lacul Bisericii, organizat de același club.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co