Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Se apropie sezonul de iarnă pentru monobobul României

Lotul naţional de monobob urmează să plece în sezonul de iarnă pentru antrenamente şi competiţii internaţionale în Norvegia, Elveţia, Germania şi Austria.
Întrecerile din sezonul rece au fost pregătite de boberii tricolori ”la cald”, în România.
Recent, la Câmpulung Muscel, a avut loc Campionatul Național de starturi cu bobul pe role ediţia 2018. La proba de monobob, componenţii lotului naţional s-au ”înfrăţit” cu podiumul de premiere datorită rezultatelor.
Andrei Nica, de la Clubul Sportiv Orăşenesc Sinaia, a obţinut medalia de aur. În urma acestei performanţe, el a devenit campion naţional pentru al doilea an consecutiv.
Colega lui, Georgeta Popescu, tot de la C.S.O. Sinaia, s-a clasat pe locul secund la aceaşi probă. La bob feminin 2 persoane, echipajul Georgeta Popescu (pilot) şi Vlad Teodora (împingător), de la acelaşi club, au cucerit cea mai strălucitoare medalie la categoria de vârstă junioare, devenind campioane naționale.
Acelaşi echipaj este destinat performanţelor având în vedere că şi-au adjudecat încă două medalii de argint, la tineret şi senioare. La proba de bob 4 persoane, categorie de vârstă juniori mici, echipajul: Popescu/Calancea/Nica /Lazăr, de la clubul sinăian, a venit pe locul trei.
La proba individuală pilot de bob, sportiva Teodora Vlad a pilotat cu folos şi a urcat pe treapta a doua a podiumului de premiere. Toate aceste performanţe se datorează şi antrenorului Cezar Popescu. Acesta este și antrenorul lotului național de monobob şi are în perspectivă o misiune ”de lux”.
Peste doi ani vor avea loc Jocurile Olimpice de iarnă de tineret din 2020, organizate în St.Moritz, Elveția.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co