Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Se înmulțesc ratările

Se înmulțesc ratările și se micșorează diferența de puncte în clasament. Fotbaliștii de la Petrolul 52 s-au obișnuit să rateze din toate pozițiile. Au făcut-o și la partida cu Bănești-Urleta. Seria ocaziilor a fost începută de Ilie Dumitrescu și continuată de Nae, Păun și nu numai. Chiar și după eliminarea portarului, în prelungiri, Nițescu putea aduce bucuria pe Ilie Oană, însă n-a fructificat pasa sclipitoare venită de la Păun. Atacantul de 31 de ani a debutat în tricoul galben-albastru, dar a arătat că cel mai bun antrenament rămâne meciul. Antrenorul Tavi Grigore este îngrijorat doar de precipitarea jucătorilor, deoarece atunci când înscriu meciul este rezolvat. Trupa petrolistă este în fruntea ligii A Prahova cu 27 de puncte fața de cele 25 ale Blejoiului. Etapa viitoare petroliștii au parte de un nou meci tare la Avântul Măneciu.
Odată cu această partidă, unii dintre suporterii petroliști au decis să supervizeze intrarea spectatorilor la meci. Și au observat că destule persoane s-au întors din drum când i-au văzut la poartă. Intrările gratis și invitațiile trebuie eliminate la acest club, spun băieții în veste galbene.
Și fanii oaspeți au vrut să atragă atenția cu câteva mini-petarde dar și imitând celebrul ritual de încurajare al suporterilor islandezi.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co