Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Se pierd bani europeni

Lucrările de renovare de la Policlinica Municipală din Câmpina vor continua și anul următor, însă cu bani de la bugetul local. Pentru că nu au fost finalizate până la 15 decembrie 2015, termenul impus de Agenția de Devoltare Regională, vor fi pierduți bani europeni. Dar de ce s-au înregistrat aceste întârzieri?
Consilierii locali au fost convocați săptămâna trecută la o ședință extraordinară pentru a aproba continuarea lucrărilor pe bani de la bugetul local, altfel se pierdea întreaga sumă – de 2 milioane de euro, iar autoritățile locale ar fi trebuit să dea înapoi banii cheltuiți deja. S-a estimat că ar mai fi nevoie de maximum 900.000 de lei pentru finalizarea tuturor lucrărilor. Însă consilierii locali nu au aprobat atât de ușor acest proiect.
În final, proiectul a fost aprobat cu 7 voturi pentru și 3 abțineri. Unul dintre consilieri, Ionuț Pitigoi, a plecat înainte de a se termina ședința, deranjat de faptul că nu au fost prezentate sume în amănunt. Așadar, câmpinenii vor plăti pentru această lucrare, chiar dacă mai mult de 80% dintre pacienții tratați în policlinică provin din localitățile învecinate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co