Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Se poate!

Strada Pictor Nicolae Grigorescu, din Câmpina. Una dintre arterele care a creat probleme mari şoferilor de-a lungul timpului. O stradă care a intrat în atenţia administraţiei locale, care acum începe să arate aşa cum ar trebui să arate toate străzile. Strada a fost închisă traficului rutier şi se toarnă stratul de binder. Apoi ca veni stratul de uzură, şi borduri noi, care să protejeze gospodăriile de viiturile care se produc atunci când plouă mai puternic. 
Asfalt aşa cum îşi doreşte orice conducător auto. Şi va fi mult mai bine. Şi, bineînţeles, atunci când lucrarea va fi gata, mulţi vor fi ce care vor apăsa pedala de acceleraţie mai tare decât trebuie. Aşa că aparatul radar va trebui să lucreze din plin, aşa cum o făcea şi înainte! 
Un aspect pe care şoferii nu trebuie să-l uite este acela că strada Pictor Nicolae Grigorescu este închisă pentru traficul rutier. Aşa că cei care vor să ajungă în POIANA Câmpina trebuie să folosească o rută ocolitoare, pe strada Ion Câmpineanu, asfaltată şi ea de curând.
httpv://www.youtube.com/watch?v=bdT_gzvLMAU

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co