Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Șef de poliție, reținut

Șeful postului de poliție din Mizil a fost reținut într-un dosar intrumentat de procurorii DIICOT în care mai multe persoane sunt cercetate pentru trafic de persoane și trafic cu minori. Ofițerul este acuzat de săvârșirea infracțiunii de favorizarea făptuitorului.
Ieri, au fost efectuate percheziții la domiciliul polițistului dar și la postul de poliție. Deasemenea, alte patru descinderi au fost făcute în dosar.
Ofițerii Direcției generale anticorupție îl acuză pe șeful poliției Mizil de folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual și favorizarea făptuitorului.
“Există suspiciunea că R.M.N. a favorizat un grup infracțional organizat specializat în trafic de minori prin lipsa acțiunii conferite de atribuțiile de serviciu….
De asemenea, polițistul a pretins favoruri sexuale din partea mai multor persoane exploatate de suspecții din cadrul grupului infracțional organizat în scopul de a îndeplini un act care intra în atribuțiile sale de serviciu, respectiv acela de a da curs plângerilor formulate de aceste persoane” – sursa comunicat de presă DGA
30 de persoane au fost aduse la audieri. 10 victime au fost identificate de către anchetatori, până acum, 9 dintre ele fiind minore.
Procurorii spun că inculpaţii au constrâns persoanele vătămate, recrutate în special de pe raza judeţelor Prahova şi Buzău să întreţină zilnic acte sexuale la stradă cu diverse persoane care tranzitau zona. Trei membrii ai acestei grupări au fost și ei reținuți iar împreună cu polițistul urmează să fie prezentaţi Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co