Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Separatoarele de pe DN1 stârnesc revoltă

Separatoarele de sens montate recent pe DN1, în Puchenii Mari, au stârnit revolta locuitorilor acestei comune.
Oamenii sunt nemulțumiți pentru că acum sunt nevoiți să ocolească kilometri întregi pentru a putea trece de pe o parte pe alta a drumului. Cetățenii s-au mobilizat și, în frunte cu reprezentanții autorităților locale, cer remedierea acestei situații. Primarul comunei, Constantin Negoi, spune că populația nu a fost consultată înainte să se monteze separatoarele și că vechea problemă a siguranței circulației pe DN1 nu ar trebui rezolvată generând alta nouă. Primarul a mai precizat că a solicitat sprijinul Prefecturii Prahova.
Edilul este dispus să plătească din bugetul localității amenajarea unor intersecții și a unor treceri de pietoni. Șirul interminabil de separatoare care traversează localitatea este întrerupt într-un singur punct, în satul Puchenii Moșneni.
Portița de ieșire este o trecere de pietoni, și aceea necorespunzător amenajată.
Din cauza separatoarelor, de multe ori, șoferii îi zăresc în ultimul moment pe cei care vor să traverseze drumul.
Deși separatoarele au fost montate cu scopul de a asigura siguranța circulației, au devenit, în mod ironic, pericol public.
Nu puțini sunt cei traversează șoseaua, escaladându-le.
Am surprins și noi astfel de imagini, în care niște adolecenți sar peste separatoare, fără să se asigure, ca la cursele cu garduri, de la atletism.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co