Actualitate

Serbarile toamnei Campina

Mare agitaţie, mare! Fanfara, clovni, mimi, păpuşi uriaşe, fachiri, personaje pe catalige. Nu vă gândiţi că este vorba despre o poveste imaginară. Este reală şi cu toţi aceştia vă puteţi întâlni pe Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina. De ce? Pentru că s-a dat startul Serbărilor Toamnei, ediţia a II-a. Sub această egidă, în cele 2 zile de festival, Câmpina devine „Oraşul Artelor”.
Evenimentul a început cu o paradă. Maşină de epocă, cai şi jokei, dar şi oficialităţi ale oraşului costumate în haine de epocă au defilat până la scena special amenajată pentru momentele artistice. Chiar dacă vremea nu este prea prietenoasă, câmpinenii nu s-au lăsat intimidaţi şi au ieşit să participe la marea sărbătoare. Nu au uitat de aparatele de fotografiat. Impresionaţi de imaginile inedite au reuşit să se integreze imediat în tabloul de poveste.
Aşa cum era firesc, deschiderea oficială a fost făcută de senatorul Georgică Severin şi, nu în ultimul rând, de primarul municipiului Câmpina, Horia Laurenţiu Tiseanu.
La capitolul muzică şi dans, cei care au urcat primii pe scenă au fost membrii ansamblului Ciobănaşul, aceştia fiind urmaţi de alţi artişti.
În timp ce aceştia cântau şi dansau, clovnii îşi făceau de cap, maimuţărindu-se şi strâmbându-se la toţi cei care le ieşeau în cale, păpuşile uriaşe şi personajele pe catalige dădeau mâna cu cei mici şi îi salutau pe cei mari.
În afară de toate acestea pentru copii a fost amenajat un părculeţ de distracţii. În locaţii special amenajate comercianţii aşteaptă pe toată lumea să ocupe locurile teraselor. Pentru cei care vor să cumpere un suvenir sau să admire ceva frumos şi de calitate, diversele obiecte decorative, picturi sau bijuterii le sunt puse la dispoziţie de creatorii acestora.
Şi acesta este numai începutul!
În această seară, începând cu ora 19.30, concerte de excepţie. Datina, Vank, Sixteens şi Compact vor evolua pe scena festivalului.
Mâine, de la ora 11.00 vor avea loc parada maşinilor de epocă şi bătaia cu flori, după aceea vom vedea dacă obţinem recordul pentru cea mai mare pensulă din lume, iar seara, tot de la ora 19.30 vor concerta Alessis, Benone, DJ Andi şi Stella, Direcţia 5, o prezenţă unică fiind şi cea a unuia dintre cei mai mari mimi din lume, Jerome Murrat.
Serbările toamnei se vor încheia cu un impresionant foc de artificii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co