Sport

“Seria de foc” deja arde!

Tricolorul LMV Ploiești a suferit prima înfrângere din acest an în miniseria de patru partide cu echipele tari ale campionatului. Eșecul s-a produs la Zalău, astfel că LMV-ul a ratat șansa de a urca pe ultima treaptă a podiumului. A pierdut, 1-3 la general, pe terenul vicecampioanei Volei Municipal. Carrasco și coechipierii au câștigat setul doi categoric, însă le-au pierdut pe celelalte trei la un scor aproape identic și s-au distanțat la patru lungimi de formația antrenată de Marian Constantin.
Pentru Tricolorul este cea de-a cincea înfrângere din campionat, dintre care patru sunt fără punct obținut. Din cauza acestui eșec, gruparea ploieșteană a mai coborât un loc în ierarhie, ajungând pe pozitia a cincea, cu 33 de puncte. La căderea LMV-ului a contribuit și SCM U Craiova. Gruparea campioană a făcut rocada cu Ploieștiul după ce a bătut-o pe Steaua București în cadrul aceleiasi runde.
Succesul oltenilor a însemnat și schimbarea liderului în campionatul românesc. Momentan, în fruntea clasamentului s-au instalat cei de la Arcada Galați. “Seria de foc” a echipei antrenate de Sergiu Stancu continuă, etapa viitoare, cu o nouă înfruntare grea. Tricolorul LMV va juca, pe teren propriu, cu Steaua București.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co