Actualitate

SGU va confecționa bile pentru blocarea parcărilor

SGU va confecționa bile pentru blocarea parcărilor

Societatea de Gospodărire Urbană Ploiești a reușit să construiască o matriță pentru confecționarea bolarzilor sferici de beton, acele bile care blochează accesul mașinilor pe trotuare, cu care cetățenii s-au obișnuit deja.

Cei peste 300 de bolarzi montați până acum în oraș au costat Primăria peste 130.000 de lei, fiecare bucată fiind cumpărată din afara țării, cu aproape 500 de lei. Potrivit estimărilor, bilele construite de SGU ar avea costuri de maximum 300 de lei și ar fi de calitate net superioară celor din import. Structura bolarzilor pe care îi vor confecționa angajații SGU va fi mult mai solidă și, în plus față de cei montați deja în Ploiești, aceștia vor fi prevăzuți cu un inel pentru manipulare, precum și cu un ochi de pisică reflectorizant.

Singurul pas care mai trebuie făcut este doar o declarație de conformitate, având în vedere că pentru bolarzi nu este necesară omologarea. Dacă vor avea comenzi de la Primărie, cei de la SGU vor putea confecționa până la 100 de bolarzi pe săptămână.

Totodată, bolarzii românești marca SGU vor putea fi livrați și în alte orașe, fapt care ar aduce sume importante la bugetul societății.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co