Actualitate

Și-a ucis tatăl, cu toporul!

La doar 17 ani, un adolescent din localitatea Păcureţi şi-a ucis tatăl cu toporul. Părintele, în vârstă de 66 de ani, făcea scandal când consuma alcool și sâmbătă i-a interzis fiului să meargă la un meci de fotbal. Pentru că nu a fost ascultat, i-a încuiat ușa, dar băiatul a intrat în casă pe geam și i-a aplicat o lovitură cu toporul, în cap. Apoi a încercat să ascundă crima, acoperit de mama sa.
Cu sprijinul mamei, băiatul a cusut rana tatălui și le-a spus tuturor că acesta a murit din cauze necunoscute. Chiar se pregăteau să facă toate cele creştineşti pentru înmormântare, dar după ce au anunțat decesul la primărie au chemat medicul de familie.
Tânărul a fost reţinut, aseară, de poliţie.
Adolescentul este elev în clasa a XI-a la liceul din localitatea Bălţeşti. Vestea a venit pe neașteptate în rândul conducerii instituției.
Se pare că băiatul și-a recunoscut fapta în fața anchetatorilor, dar chiar și în aceste condiții riscă să petreacă 25 de ani în închisoare. Conform legilor în vigoare, mama sa nu poate fi trasă la răspundere pentru complicitate sau tăinuire, având un grad de rudenie apropiat cu suspectul. Acesta a fost arestat pentru 30 de zile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co