Actualitate

Și-a violat propria fiică

Un tată cu chip de bestie! Este vorba despre un bărbat din orașul Breaza acuzat că și-a violat propria fiică, o minoră de 16 ani. Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina sub acuzația de viol. Conform datele din dosar, fetița i-ar fi povestit mai întâi mamei ororile prin care a trecut, apoi au mers la poliție.
Bărbatul este acuzat de viol și relații sexuale cu un minor. În acest moment nu s-a stabilit cu exactitate contextul în care s-au petrecut lucrurile,maia les că tatăl și fiica nu locuiau împreună în permanență. Cunoscuții bărbatului spun că acesta este la a treia căsătorie și că, de fapt, victima este fiica sa vitegă.
Fata a mers la poliție împreună cu mama ei. A povestit oamenilor legii cele întâmplate, iar așa au aflat despre faptă și reprezentanții de la Protecția Copilului.
Protectia Copilului ar putea lua decizia ca minora să ajungă în grija unui asistent maternal, deoarece familia nu i-a oferit protecția necesară. Procurorul de caz a decis să solicite instanței mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co