Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Si da si nu

S-au luat măsuri împotriva proprietarilor de câini de companie! S-au instituit tot felul de reguli, printr-o hotărâre de consiliu local. Dar ce facem cu câinii comunitari? Câini care stau de multe ori prin apropierea locurilor de joacă ale copiilor. Copii care se pot îmbolnăvii în orice moment. Nu puţini au fost cei care au cerut administraţiei locale ca aceşti câini comunitari să dispară de pe raza municipiului Câmpina. Unii stau cu frica în sân, însă, alţii, cred că trebuie găsită o soluţie mult mai umană. Nu trebuie uitat totuşi un aspect: majoritatea contează!
Ion Dragomir, viceprimarul câmpinean, cel care a declarat nu doar o dată că cei care se declară iubitori de animale sunt de fapt puşi pe afaceri, are de gând să facă tot posibilul nu mai existe diferenţieri între câinii cu stăpân şi cei comunitari. Nu mai vrea să audă la audienţe câmpineni care se plâng de această problemă.
Prea multe detalii nu a vrut să dea viceprimarul câmpinean. Nu vrea să fie deranjat în acţiunea pe care, se pare, a şi declanşat-o! numai că se lucrează pe întuneric, atunci când cei mai mulţi dintre noi încă dormi!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co