Imobiliare Valea Prahovei
Turism

”Sinaia Forever”, festival sau scandal?

Primăria Sinaia a luat decizia să nu mai organizeze Festivalul ”Sinaia Forever” la începutul lunii septembrie, ci în luna octombrie. Acest lucru a fost anunțat pe pagina de socializare a instituției, unde a fost motivată și schimbare.
”Lipsa spațiilor de cazare din perioada 1-3 septembrie (gradul de ocupare fiind de 100%, iar pentru artiștii prezenți la Festivalul Sinaia Forever ar fi nevoie de aproximativ 150 de locuri de cazare) si recomandările Poliției Stațiunii cu privire la traficul auto intens de pe Valea Prahovei au dus la modificarea datei desfășurării Festivalului Sinaia Forever în 06 – 08 octombrie 2017. Decizia a fost luată joi, în cadrul ședinței Consiliului Local Sinaia.”, se arată în postarea făcută pe internet.
Reacțiile oamenilor nu au întârziat să apară! Mulți sunt revoltați de această schimbare, pentru că și-au făcut rezervări cu mult timp înainte sau chiar și-au programat concediul în funcție de acest festival.
”Tocmai din acel motiv am facut rezervare!”
”D-aia am rezervat din luna martie, pentru festival… Bine că nu ne-ați anunțat pe 1 septembrie. Rusineeee!!!!”
”Mulțumesc! Îmi anulez rezervarea. Rușinică!”
Iar seria comentariilor de acest gen continuă…
”Am facut rezervare din timp, tocmai pt. festival… Sunt dezamagita”
”Nu e corect! Astfel de modificari se anunta cu mult timp inainte, nu cu doua saptamani. Oricum majoritatea fac rezervari cu cate o luna inainte la pensiuni si hoteluri, se stie deja ca mereu e agitatie pe acolo.
E nedrept fata de oamenii care au rezervat vacanta fix cu acest scop! Credeti ca un concediu e atat de usor de planificat, atat din punct de vedere financiar, cat si al zilelor libere?”
Rămâne de văzut dacă administrația locală din Sinaia va reveni asupra perioadei în care se va desfășura Festivalul Sinaia Forever.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co