Actualitate

Șocant! Elevă eminentă, cercetată pentru tentativă de crimă

Un caz cutremurător în care a fost implicată o elevă eminentă a Colegiului Național “Al.I. Cuza” din Ploiești a reușit să-i pună pe jar atât pe dascălii din unitatea de învățământ, cât și pe cei aflați la conducerea Inspectoratului Școlar Prahova. Elevă în clasa a XII-a și fiică a unui preot catolic din Urlați, fata a încercat, la sfârșitul lunii trecute, să-și ucidă prietena, cu care s-ar fi aflat într-o relație intimă. Cazul a fost preluat de Parchet, iar fata, în vârstă de 18 ani, este cercetată sub control judiciar pentru tentativă de omor. Se pare că, după ce a lovit-o cu bâta în cap pe prietena ei, agresoarea ar fi vrut să se sinucidă. Problema este însă că eleva care a comis fapta continuă să se ducă la școală, riscându-se, astfel, integritatea fizică a colegilor, dar și a profesorilor.
Conducerea Inspectoratului Școlar Prahova s-a deplasat astăzi la Colegiul Național “Al.I. Cuza” pentru a sta de vorbă cu colegii de clasă ai elevei cercetată pentru tentativă de omor, în încercarea de a stabili în ce stare de spirit se află copiii.
Incidentul vine la mai puțin de două luni după ce o profesoară de matematică din Colegiul “Spiru Haret” Ploiești a fost înjunghiată de un fost elev chiar în fața cancelariei. În prezent, profesoara s-a externat din spital și se află în concediu medical, însă a decis să nu se mai întoarcă în învățământ.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co