Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Sorții au decis

Viitorul-Astra și Dinamo-Craiova sunt înfruntările-vedetă din sferturile de finală ale Cupei României. Celelalte două dispute sunt CS Mioven-FC Voluntari și ACS Poli Timisoara-Cfr Cluj Napoca. Confruntarea dintre Hagi și Șumudică se va disputa la Ovidiu, după cum a declarat președintele astrist, Dani Coman. El se aștepta la alt adversar și chiar dacă a picat cu liderul la zi al campionatului șansele rămân egale. Tragerea la sorți s-a desfășurat, astăzi, la Casa Fotbalului.
Șapte echipe din Liga I împreună cu singura reprezentantă a eșalonului secund, CS Mioveni, au fost introduse într-o singură urnă după ce, conform regulamentului, echipele din a doua urnă valorică au promovat în prima învingând un oponent superior categoriei din care făceau parte. Meciurile din sferturile de finală se vor disputa într-o singură manșă, în perioada 28-30 martie 2017, în funcție de opțiunile pentru televizare, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasate la finalul sezonului precedent.
O premieră în cadrul evenimentului de luni, 13 februarie, a fost tragerea la sorți a sferturilor Cupei României dedicată juniorilor Under 17 și Under 19. De altfel, pe 27 mai 2017, finala Cupei României U19 se va disputa în deschiderea meciului în care se întâlnesc seniorii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co