Actualitate

Spectacol pe patru roti in Sinaia

Astăzi, în Sinaia, au răsunat motoarele turate la maxim. Nume mari din lumea automobilistică s-au aliniat la stat pentru a da un adevărat spectacol la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă. După o pauză de 33 de ani, Sinaia revine în centrul atenţiei cu această competiţie. De astăzi şi până duminică, 45 de piloţi se întrec pe unul dintre cele mai dificile trasee din ţară. Adrenalină la maxim, scârţâituri de roţi şi spectatori în culmea extazului….aceasta  este atmosfera în staţiune.
Piloţii s-au pregătit încă de la primele ore ale dimineţii pentru primele două manşe ale zilei. Maşinile lor sunt impresionante şi asccund sub capotă sute de cai putere. Nu au lipsit nici admiratorii, care au vrut să privească de aproape cele mai puternice autoturisme.
Startul campionatului a fost dat chiar de primarul Vlad Oprea. A avut ceva emoţii înainte de cursă, însă s-a descurcat de minune. A plecat în trombă şi a făcut o impresie bună spectatorilor. Este la prima experienţă de acest gen, însă nu şi la ultima.

Traseul primei ediţii a Trofeului „Sinaia Forever” are o lungime de 3.015,2 metri, diferenţa de nivel de la start la sosire fiind de 163,3 metri. Startul în cele două zile de concurs se va da la ora 13. Circulatia va fi oprita in zonele de desfasurare, incepand de la Cimitirul Eroilor pana la Telegondola. Forţele de ordine se vor asigura că spectatorii privesc campionatul din locurile special amenajate pentru a nu exista incidente. În Sinaia nu se organizează pentru prima dată un astfel de eveniment. În anii 70, pe Drumul Cotei, s-a desfăşurat primul concurs de viteză pe traseu montan din România.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co