Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Sportul ploieștean riscă paralizia

CSM Ploiești este aproape de colaps! Asta pentru că salariile sportivilor și ale antrenorilor clubului nu pot fi, deocamdată, plătite. Primarul Adrian Dobre a fost iar să stea de vorbă cu handbalistele, cărora le-a spus că la acest moment nu are soluția legală prin care să le plătescă. Singura variantă ar fi ca echipele de handbal, feminin și masculin, dar și cea de baschet, să găsescă sponsori care să le plătescă salariile.

Însă toți cei în cauză nu cred că investitorii ar veni imediat în condițiile în care peste o lună de zile încep competițiile. Ramona Farcău, împreună cu unele colege, dar și cu antrenorul Neven Hrupec, și-au depus memorii la Federație. Același traseu l-au urmat și handbaliștii, nouă dintre ei notificând clubul că la începutul săptămânii viitoare vor merge la forul bucureștean ca să devină liberi de contract. Managerul de la baschet, Cătălin Burlacu, a spus că echipa trebuia să se reunescă și să plece în cantonament. Dar fără bani riscă să-și piardă noile achiziții, și chiar și jucătorii vechi care au reușit promovarea.

Burlacu susține că totul s-a terminat și i se pare incredibil să fie trimiși la cerșit în loc să fie ajutați de comunitatea locală. Aceeași situație este și la box, unde indemnizațiile sportivilor n-au fost plătite, iar maestrul Titi Tudor se plânge că va fi fără pugiliști. Atât popularul antrenor, cât și o parte din colegi au fost și astăzi la primărie, deoarece ei consideră că departamentele Economic și Juridic trebuie să găsească soluțiile rezolvării unei crize fără precedent pentru clubul ploieștean.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co