Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Șumudică-Hagi, la liga a III-a

Prahova fotbalistică la nivelul ligii a 3-a are parte de un derbi în weekend-ul care urmează. În acest eșalon joacă Astra 2 și Petrolistul Boldești, iar ambele echipe vor juca pe teren propriu primele meciuri oficiale din acest an. Mâine, pe arena din cartierul “9 Mai” a Ploieștiului, echipa secundă a Astrei va înfrunta Viitorul 2 Constanța, echipă patronată de Gică Hagi. Confruntarea va avea parte și de evoluțiile unor jucători de prima ligă cum sunt Moise, Răileanu, Gheorghe sau Șumudică junior, care se antrenează și cu seniorul.
Băiatul lui “Șumi” este golgeterul formației, cu 3 goluri reușite în tur. Și la Viitorul 2 vor intra jucători de la echipa mare, având în vedere ca trupa antrenată de Hagi va evolua, în campionat, la începutul săptămânii viitoare. În clasament, Astra 2 ocupă locul 7, cu 18 puncte, iar echipa a doua a Viitorului se află pe locul secund. Principalul Marius Măldărășanu și-a propus pentru retur să facă mai multe puncte decât a strâns în prima fază a sezonului. Dacă antrenorul astrist se bazează pe un lot numeros și cu fotbaliști de prima ligă, în schimb, Petrolistul are mari probleme de efectiv înaintea primei înfățisări din campionat.
Antrenorul Marian Ilie se bazează doar pe 14 jucători, restul având probleme medicale. Principalul boldeștean se teme pentru viitoarele partide atunci când vor apărea suspendările, uzura disputelor și nu va avea soluții pe banca de rezerve. Echipa prahoveană se bazează foarte mult pe micuțul atacant Mihai Ene, aflat în top 10 golgeteri ai seriei cu 7 goluri. “Boldeștina” va întâlni sâmbătă, pe arena “Viorel Mateianu”, Unirea Slobozia, iar formația oaspete pare favorită după așezarea din clasament. Petrolistul ocupă locul 12, antepenultimul, în timp ce Unirea se situează pe ultima treaptă a podiumului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co