Actualitate

Surmont MTB Challenge, la Azuga

Azuga – stațiunea competițiilor este noul concept de dezvoltare a acestei localități de pe valea Prahovei și primul concurs organizat în acest spirit este a treia ediție a Surmont MTB Challenge.

Surmont Club va invită pe 7 și 8 iulie la Azuga pentru un concurs de anduranță dedicat tuturor mountainbikerilor, de la amatori entuziaști până la competitori căliți și experimentați. Sâmbătă, acțiunea începe la orele 14:00 și se încheie la 22:00, cu Trek Fest 2012. Împătimiții acestor activități și spectatorii nu trebuie să rateze workshop-urile tehnice prezentate de partenerii și sponsorii evenimentului, testarea de biciclete, focul de tabără, proiecțiile de filme din arhiva Surmont Club și multe alte activități.

Ziua de duminică va fi una plină, de la ora 08, până la 18.00, când va avea loc festivitatea de premiere.

Programul Azuga – stațiunea competițiilor va continua în perioada următoare, cu alte curse de mountainbike, alergare montană, de orientare turistică sportivă, dar și cu un proiect amplu de marcare a traseelor turistice. Azuga – stațiunea competițiilor intenționează să țină în priză, anul acesta, toți iubitorii muntelui.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co