Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Taxa specială de salubritate a creat îmbulzeală la SPFL Ploiești

Aglomerație mare zilele acestea, la Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești!
Mulți oameni au luat cu asalt ghișeele, după ce au primit acasă înștiințări de la Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești privind taxa specială de salubritate.
Această taxă, aprobată anul trecut de către Consiliul Local Ploiești este destinată persoanelor care nu au contract de salubritate sau, celor care figurează în baza de date a evidenței populației cu un număr mai mare de persoane decât cel declarat în contract. Operatorul de salubritate are o statistică a tuturor contractelor de salubritate încheiate în municipiul Ploiești.
Evidența populației deține, la rândul său, o situație a persoanelor care domiciliază la adresele respective. Există și cazuri în care, în contractul de salubritate figurează mai puține persoane dar, în realitate, locuiesc mai multe la acea adresă.
Atunci, oamenii trebuie să meargă la operatorul de salubritate și să încheie un act adițional la contract.
Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești are deschise în total, trei ghișee, două pe strada Basarabi și unul pe Bulevardul Independenței, unde fiecare persoană care a fost înștiințată de către RASP își poate clarifica situația.
Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești a trimis până acum aproximativ 14.000 de înștiințări.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co