Sport

Tensiune, de la presiune

Fotbaliștii Petrolului sunt tensionați din cauza situației în care se află echipa. La conferința de presă, desfășurată astăzi, Pulhac și Gavrilă au recunoscut că exista o stare de nervozitate și neliniște în cadrul echipei. Ambii jucători spun că singura scăpare din această situație este victoria. Un alt motiv al nervozității este atitudinea arbitrilor față de ei. Cei doi fotbaliști și coechipierii lor au simțit ca “fluierașii” îi tratează anormal.

Și situația financiară echilibrează psihicul jucătorilor iar Schumacher anunță că din acest punct de vedere cardurile sunt alimentate, chiar dacă diferențiat. Astăzi, cei 6 jucători vechi trebuie să-și primească restanțele de două luni de zile iar cei 15 fotbaliști noi sunt cu banii la zi. Schumacher nu se teme de zvonurile privind demiterea sa și susține că indiferent de situație își va face treaba până la sfârșit.

Pentru a dispune de cele mai bune condiții, echipa va avea parte de un gazon foarte bun. În această seară, utilajele vor începe sa lucreze la covorul verde ce va fi refăcut până pe 12 martie, atunci când va avea loc prima partidă, din play-out, pe arena “Ilie Oană”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co