Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Tentativa de sinucidere in munti

Actiune de salvare spectaculoasa  a echipelor de jandarmi si salvatori montani din Busteni pentru salvarea unui barbat gasit pe munte in stare de inconstienta.
Pentru ca tanarul corpolent cantarea mai bine de 100 de kilograme, salvatorii au fost nevoiti sa-l care cu un ATV, din zona periculoasa unde acesta se afla.Medicii spun ca daca tanarul nu era gasit la timp, acesta risca sa moara.
Barbatul in varsta de 39 de ani este din Sighisoara si  ieri a sosit la Busteni,  hotarat sa-si puna capat zilelor. Incercat de ganduri negre, acesta si-a amplasat cortul in padure langa un canton de vanatoare amplasat pe Valea Cerbului, apoi s-a apucat de bautura pe care a amestecat-o cu pastille si energizante. Disperata si alarmata de amenintarile tanarului cu sinuciderea,  familia acestuia a telefonat imediat la 112 si a dat cu aproximatie locul unde acesta vroia sa se omoare.
Pentru salvarea tanarului echipele de salvare au fost nevoite sa scotoaceasca imprejurimile si traseele Vaii Cerbului. In cele din urma salvatorii au gasit cortul si pe  barbat fara cunostinta, insa problema era departe de a fi rezolvata. Pentru ca victima cantarea peste 100 de kilograme, jandarmii si salvamontistii au fost nevoiti sa-l care prin zona accidentata la ambulanta, cu un ATV. Intr-un scurt moment de luciditate tanarul le-a spus salvatorilor ca a vrut sa se omoare.
Dupa ce tanarul a fost intubat si stabilizat in ambulanta, aceasta a fost transportat la Spitalul din Sinaia   pentru a fi investigat medical  de catre medicii specialisti.
httpv://www.youtube.com/watch?v=Au2BJzpb1l0

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co