Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Test decisiv în atac

Măine după-amiază, Flavius Stoican îi va da testul decisiv francezului Gnabouyou. Atacantul central va fi introdus în amicalul cu Metalul Buzău și dacă îl va convinge pe Stoican va rămâne. Așa cum s-a întămplat cu mijlocașul Bogdan Gavrilă. El a fost anunțat de Stoican că se va baza pe el dar trebuie să se pună la punct cu pregătirea fizică. El se antrenează normal și va juca în amicalul cu trupa buzoiană de liga a treia. Vor evolua și cei care nu au jucat în Colentina. Etapa următoare, Petrolul va înfrunta UTA iar bilete pentru această partidă vor fi puse în vănzare, joi, la arena ,,Ilie Oană”.
Antrenorul a stat de vorbă cu eroul primei etape și i-a transmis că trebuie să fie modest, să muncească în continuare și să nu trăiască doar din golul pe care l-a marcat. Mijlocașul știa că va intra pe parcursul jocului însă faptul că a punctat decisiv a fost un bonus pentru puștanul de 17 ani. Primul vis al lui Mario la seniori este să promoveze cu Petrolul în prima ligă.
Colegii lui Bratu de la echipele de juniori vor începe campionatul la finele acestei săptămâni. Cele mai tari meciuri vor fi la cele mai mari grupe care vor avea parte de o „dublă” tradițională împotriva Rapidului. Duminică, 11 august, la Brazi, FC Petrolul şi Rapid București se vor întălni de două ori, mai întăi la nivel ,,under 19″ şi apoi la ,,under 17″.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co