Actualitate

Tichete pentru show-ul tribunelor

Petroliştii se pregătesc pentru sărbătoarea promovării în liga a doua.

Pe 26 mai vor susţine ultimul joc din acest sezon, pe „Ilie Oană”, cu Popeşti Leordeni. De astăzi, la casa de bilete a stadionului s-a dat startul comercializării tichetelor de acces pentru această confruntare, iar preţul intrării la meci este același ca până acum în toate sectoarele stadionului.

Jucătorii le transmit oamenilor să vină în număr cât mai mare pentru ca spectacolul promovării să fie cât mai spectaculos, așa cum s-a petrecut și acum un an de zile, atunci când Petrolul a promovat în liga a 3-a.
Conducerea clubului a dat drumul la vânzarea biletelor încă de pe acum, tocmai pentru ca fanii să își poată achiziționa tichetele din timp. Președintele Cristi Vlad se gândește că greul de-abia va urma odată cu accesul în eșalonul secund. Însă deocamdată vrea să se bucure, alături de colegi, jucători și fani, de ceea ce se va petrece la ultimul meci din acest sezon.
Casa de bilete va fi deschisă, în această săptămână, până sâmbătă inclusiv, iar de luni, 21 mai, până la data de desfăşurare a partidei, după programul obișnuit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co