Actualitate

Toamna se numara muraturile

Ardei, vinete, roşii, conopidă, gogoşari şi gogonele… Acestea sunt câteva din legumele care, în această perioadă, îşi găsesc locul în borcane atent aranjate de gospodine pe rafturile cămărilor.
Deşi, de ceva ani acestea pot fi cumpărate gata preparate, oamenii nu şi-au schimbat obiceiurile. Cele mai bune murături, sunt cele făcute la mama acasă.
Comercianţii au marfă din belşug, tarabele din pieţe fiind încărcate cu produse. Să nu uităm, însă, că ne confruntăm cu o perioadă de criză. Deşi a fost un an bogat, producătorii duc lipsă de clienţi. Chiar şi în condiţiile în care preţurile sunt mai mici comparativ cu anul trecut.
Pe unele etichete, în loc de preţ putem vedea scris „vindem şi pe tichete de masă”, alţii negociază, alţii se declară mulţumiţi… pentru că trebuie. Fiecare încearcă să atragă cumpărătorii căutând cea mai bună soluţie. Şi, mai mult sau mai puţin reuşesc…
Aşadar, gospodinele care încă nu s-au încumetat să se aprovizioneze cu strictul necesar pentru delicioasele murături sau conserve o pot face fără reţineri pentru că există comercianţi cu marfă şi pentru buzunarele lor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co