Cultura

“Toată lumea râde, cântă și dansează!”

Unicul Festival-Concurs National al Teatrelor de Revista pentru Copii din Romania s-a desfasurat, in weekend, in statiunea Busteni. La festivalul înscris în Calendarul Activităţilor Educative Naţionale 2017 au participat la editia din acest an peste 250 de copii-artiști din 13 palate și cluburi ale copiilor, școli și licee precum și cluburi particulare din 7 județe ale României.
La fel ca in fiecare an, trupa de copii din Ploiesti condusa de Diana Uță a reusit o prestatie artistica de exceptie, micii actori prahoveni smulgand ropote de aplauze publicului care a umplut sala de spectacole a Centrului Cultural “Aurel Stroe”.
Dupa festivitatea de premiere a avut loc si un spectacol folcloric sustinut de de Ansamblul “Floricica” din cadrul Asociaţiei “Zestrea Carpaţilor” din Comarnic. Cea de-a XXII-a ediţie a Festivalului Concurs Naţional al Teatrelor de Revistă pentru copii “Toata lumea râde, cântă şi dansează !” a fost organizat de Palatul Copiilor din Ploieşti sub egida Ministerului Educației Naționale și a Inspectoratului Școlar Prahova, având ca parteneri primăriilea Ploiești și Bușteni, Centrul Cultural ”Aurel Stroe”, Colegiul ”Ion Kalinderu” şi Centrul de Pregătire pentru Personalul din Industrie – Bușteni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co